HTML

Innováció - sztráda a jövőbe!

Az innováció a legfontosabb az üzleti folyamatok közül. Az innovációs folyamat során új érték teremtődik és növekszik a hatékonyság. Ez a valódi forrása a hosszú távú versenyelőnynek.

akciók

2008.05.15. 08:01 tottico/innostrada

Az Innostrada egy milliárdos beruházás projektgazdája

Az Innostrada klaszter tagjaiból szerveződik annak a milliárdos beruházásnak a projekt menedzsmentje, amely közreműködik egy új innovatív építőipari technológiának, a Szerkezetileg Szigetelt Panel (SIP) házrendszerek gyárüzemének hazai megtelepedésében, illetve az új házépítési technológia hazai elterjesztésében. Az USA anyacég kész a különleges technológia teljes átadására, míg a beruházást külföldi pénzügyi befektetői csoport is kész támogatni. 
 
Az ajánlat nem csak a Szerkezetileg Szigetelt Panel (SIP) gyárra és termelési technológiára, illetve magára a (SIP) házépítési technológiára vonatkozik, hanem a technológia megtelepedéséhez szükséges egyéb építőipari háttérkapacitás (Expandált-Polisztirol (EPS) gyár és gyártási technológia, és Rostcement gyár és gyártási technológia) beruházásra is, amennyiben erre szükség van.
 
A projekt várhatóan 0,8 – 1 milliárd Ft. beruházási értéket jelent, amely attól függően, hogy lenne a licenc megállapodás sikere érdekében. A tulajdon részének kivásárlására a pénzügyi befektető megállapodás szerint lehetőséget biztosít, ahogy a vállalkozás üzletmenete ezt lehetővé teszi.
 

 SIP családi ház

 SIP irodaház

Az Innostrada Klaszter tagjaiból  szerveződő projekt konzorcium feladata menedzselni a projektet a megvalósíthatósági tanulmánytól kezdve a technológiai licencjogon keresztül a hazai partner vállalkozások bevonásáig, illetve a teljes beruházás megvalósításáig. Klaszter tagoknak a jelentkezési határidő 2008 május 20.

Szólj hozzá!

Címkék: projekt menedzsment beruházás milliárdos innostrada


A bejegyzés trackback címe:

https://innostrada.blog.hu/api/trackback/id/tr33469483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása