HTML

Innováció - sztráda a jövőbe!

Az innováció a legfontosabb az üzleti folyamatok közül. Az innovációs folyamat során új érték teremtődik és növekszik a hatékonyság. Ez a valódi forrása a hosszú távú versenyelőnynek.

akciók

2008.11.09. 09:04 tottico/innostrada

NRC kutatása az E-kereskedelemről

Figyelemre méltó elemzés az e-kereskedelemről.

Egyértelmű, hogy aki ma figyelmen kívül hagyja az e-kereskedelem dinamikus fejlődését, az nem csak az oktondi struccpolitikát folytatók táborát növeli, hanem kifejezetten merényletet követ el saját érdekei ellen. Az online vásárlók száma dinamikusan növekedik hazánkban is.

Néhány évvel ezelött az internetezők zöme még csak kutakodott, ismerkedett a lehetőségekkel, a szárnyaikat próbálgatta. Mára azonban ez a helyzet megváltozott. A korábbi bátortalan lépések helyett egyre többen próbálkoznak a vásárlással is, a webáruházak száma jelentősen megnövekedett.

Azt is el kell ismerni azonban, hogy a webáruházakban rejlő lehetőségek még korántsem érték el saját korlátaikat. FIGYELEM piaci rés!!!!! Megjelenés, formai és tartalmi elemek, hálózat. Vajon a sok próbálkozó közül melyik lesz a befutó?

 

Van véleménye? Szóljon hozzá>>>>>

Szólj hozzá!

Címkék: internet szokások e kereskedelem fogyasztói


A bejegyzés trackback címe:

https://innostrada.blog.hu/api/trackback/id/tr25758201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása